СЧЕТОВОДНА КАНТОРА ДЕМЕТРА – ООД 0 5 0 0 0

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА ДЕМЕТРА – ООД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 1931 прегледа
0
    СЧЕТОВОДНА КАНТОРА ДЕМЕТРА – ООД
    СК "ДЕМЕТРА" ООД предлага прецизно счетоводно обслужване от което всяка фирма се нуждае, за да има успешен и проспериращ бизнес. Клиентите ни получават изрядна счетоводна документация, компетентни съвети и индивидуално внимание, което ги прави спокойни за финансовото им състояние и дължимите данъци.
    Нашите служители са възпитаници на Икономически университет – гр. Варна, Стопанска академия "Димитър А. Ценов" – гр. Свищов. Завършили са специалности "Счетоводство и контрол" и "Финанси", магистърска степен. Следдипломната им квалификация се състои от множество курсове и специализации в областта на актуални счетоводни и данъчно – осигурителни въпроси, международни счетоводни стандарти.
    Нашият професионализъм се основава на над 15-годишен опит в областта на счетоводство в различни отрасли на икономиката – клинични проучвания, туризъм и туроператорска дейност, продажбите на самолетни билети,хотелиерството,строителство, търговията и услугите, предприятията с нестопанска цел и др. български и чуждестранни фирми.
    Счетоводна кантора Деметра ООД е обезпечена с необходимия специализиран финансово-счетоводен, правен и ТРЗ софтуер. Разполага и с пълен набор от комуникационни средства – стационарни и мобилни телефони, електронна поща, факс, интернет и др. Това ни дава възможност да поддържаме непрекъснат контакт с нашите клиенти.
    Ние сме висококвалифициран екип, членовете на който са способни да отговорят адекватно и навременно на всекидневните предизвикателства свързани с динамичното развитие на съвременната икономическа среда, като предоставим индивидуално внимание, на всеки клиент, по всяко време.
    Нашите водещи принципи:
    Качествени, бързи и ценово обосновани счетоводни услуги
    Използване на най-добрите счетоводни практики
    Амбиция за постигане на първокласни резултати
    Индивидуален подход към всеки клиент
    Фокусиране върху избраните от нас услуги
    Независим, обективен и професионален съвет
    Коректност и конфиденциалност

    Оставете коментар и рейтинг за фирма СЧЕТОВОДНА КАНТОРА ДЕМЕТРА – ООД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми