НОРМА АКТИВ – ЕООД 0 5 0 0 0

НОРМА АКТИВ – ЕООД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 2210 прегледа
0
    НОРМА АКТИВ – ЕООД

     

    Норма Актив ЕООД е счетоводна кантора, която е успяла да изгради стабилен екип от специалисти с дългогодишен опит във всички сфери на счетоводното, данъчно и осигурително обслужване.  За фирмата работят трима магистри по счетоводство и контрол, един бакалавър по финанси, магистър по публична администрация, юрист и екип от IT специалисти. 
     
    Постарали сме се да покрием всички възможни нужди на всеки бизнес. Предлагаме пълно абонаментно обслужване, еднократни данъчни и счетоводни услуги, консултации, съдействаме при различни регистрации, дерегистрации и ликвидации на фирми.
     
    Да поемем счетоводното и данъчно отразяване на бизнеса на клиент е отговорна и сложна работа. За да се справим с тази важна задача трябва да са налице редица фактори. На първо място се запознаваме в детайли с всеки един бизнес, за който ще работим без значение от мащаба му.
     
    Изграждането на доверие с клиентите ни е следващата най-важна стъпка. Когато имаме информацията и доверието, вече идва ред на нашите знания, опит и компетентност.
     
    Разработваме схема за работа, която най-добре би отговорила на изискванията на конкретния бизнес. Данъчното планиране подпомага реализирането на целите, дава възможност да се предвидят бъдещи приходи и разходи, предотвратява неприятни изненади в края на отчетния период.
    Нашите счетоводни съвети могат да Ви спестят много време, пари и нерви. Когато поемаме счетоводното обслужване на наш клиент, ние приемаме неговия бизнес като наш .
     
    Своевременното и вярно счетоводяване на стопанските операции, данъчното планиране, осигурителните услуги, консултациите, представителството на бизнеса Ви пред държавната администрация: Национална агенция по приходите, Национален осигурителен институт, Търговски регистър, Комисия за защита на личните данни, Главна инспекция по труда и др. 
     
    Ако имате каквито и да е въпроси свързани със счетоводството, данъците или осигуряването, ние сме на разположение.

    Оставете коментар и рейтинг за фирма НОРМА АКТИВ – ЕООД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми