ИМПУЛС КО ООД 0 5 0 0 0

ИМПУЛС КО ООД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 2914 прегледа
0

    ИМПУЛС КО ООД-

    „ИМПУЛС КО”ООД София е създадено през 2000г., като наследник на ВТПК“Импулс 1”, основана през 1990г. в гр. Своге и пререгистрирана през 1994г. в гр. София. Дружеството наследява предмета на дейност, договорите, техниката и всички служители и ръководни кадри на кооперацията. „ИМПУЛС КО”ООД е регистрирано с Решение № 1 от 06.04.2000 г. на Софийски Градски Съд, в регистъра за търговски дружества под №55816, том 605, стр. 185 по ф.д. №5288/2000г., след което на 20.03.2008г. е пререгистрирано в Търговския регистър воден от Агенцията по вписвания с ЕИК 130258609  
    Седалището на дружеството е София, община “Красно село”, ул.”Добруджански край” № 1, вх. А, ет. 4, ап.10.
    Работният офис и адресът за кореспонденция на „ИМПУЛС КО”ООД се намира на 1309 София, ул.”Враня” №114, тел: (02) 812 97 98; факс(02) 812 97 99;  e-mail: office@impuls-ko.com;  web site:www.impuls-ko.com.
     
    Съдружници в „ИМПУЛС КО”ООД, София са Светослав Свиленов Кръстанов и Албина Отмар Кръстанова.
     
     
     
    Дружеството „ИМПУЛС КО”ООД е регистрирано с предмет на дейност: организиране и изпълнение проучвателни, проектантски и строителни дейности, практическа помощ при инженерно-внедрителската дейност и въвеждане на нови технологии в областта на енергетиката, организиране, експериментално и полупромишлено внедряване на технологии и други разработки в областта на енергетиката, посредничество и участие при създаване, организиране на дейността и управление на предприятия и търговски дружества, вътрешна и външна търговия, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина и всички други търговски сделки, незабранени със закон.
    Дейността на дружеството се ръководи от инж. Светослав Кръстанов – Управител. Той има дългогодишен стаж като проектант, а в последствие и на различни ръководни длъжности в „Енергопроект” и ДСО”Електроизграждане”. След създаването на възможности за частна дейност в България, той е един от създателите и собствениците на кооперацията, чийто наследник е „ИМПУЛС КО”ООД.
     
     
     
    „ИМПУЛС КО”ООД е специализирано в решаване на проблеми в областта на електроенергетиката.
    „ИМПУЛС КО”ООД извършва строителство, реконструкция и рехабилитация на въздушни електропроводни линии до 750 кV, кабелни линии до 110 кV, подстанции до 400 кV, районни и градски мрежи, трафопостове – класически тип и мачтови, заземителни инсталации, мълниезащити, ел.измервания и др., качествено, с гаранция за дългогодишна техническа експлоатация, използвайки оригинални съвременни технологии.
     
    Дружеството е един от лидерите в областта, тъй като разполага с многогодишен опит, ноу-хау, използва висококвалифициран персонал, подходяща механизация, екипировка и съвременна компютърна база.
     
    Фирменото “ноу-хау” на „ИМПУЛС КО”ООД се базира на комплекса от ключови фактори:
     
     
     
     
     
     
    Професионална компетентност и богат практически опит;
    Детайлно познаване настоящия статус и проблемите на перспективното развитие на всички електроенергийни обекти;
    Активни делови връзки с: държавни ведомства; сродни институти; браншови организации в електроенергетиката и строителството, чуждестранни компании.
     
     
    Създадената база и собствената специализирана техника, здравите дългогодишни търговски взаимоотношения с доставчици на материали и апаратура за електроенергетиката, висококвалифицирания персонал и дългогодишния опит, превръщат „ИМПУЛС КО”ООД в независим изпълнител на поръчки с различна сложност в областта на електроснабдяването и предпочитан партньор, доказал своята коректност.
     
    Дружеството „ИМПУЛС КО”ООД участва в „КОНСОРЦИУМ ЕЛМОНТАЖИ”ООД – дружество, създадено от водещи компании в областта на електроенергетиката с цел обединяване на усилията им за участие в реализацията големи енергийни инфраструктурни проекти. 
     
    Като съдружник в “КОНСОРЦИУМ ЕЛМОНТАЖИ”ООД, „ИМПУЛС КО”ООД участва като подизпълнител по договор сключен между испанската компания “ИБЕРДРОЛА ИНЖЕНЕРИЯ” и “КОНСОРЦИУМ ЕЛМОНТАЖИ” ООД за обект “Построяване на високоволтов електропровод 400 kV Карлово – Пловдив и Смяна на високоволтов електропровод 110 kV ТЕЦ Пловдив-Чернозем-Хисар”, който е част от Международната Обществена поръчка под името “ЕНЕРГИЯ 2”.
     
    Плановете на „ИМПУЛС КО”ООД за развитие включват още по-голямо разрастване на основната дейност, предвид плановете за инвестиции на Република България в подобряване на електроенергийната инфраструктура и построяването на нова АЕЦ. 
     
     
    През годините „ИМПУЛС КО”ООД се е доказала като сериозна и отговорна компания, притежаваща доверието на редица банки. Това позволява на компанията да изпълнява водеща роля в отговорни проекти и да осигурява необходимата финансова гаранция за успешната им реализация. Дружеството е в отлични партньорски взаимоотношения с Пиреос банк АД и Инвест банк АД.

    Оставете коментар и рейтинг за фирма ИМПУЛС КО ООД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми