БОРКРО ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ ООД 0 5 0 0 0

БОРКРО ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ ООД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 2151 прегледа
0
    БОРКРО – ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ България е създадена през 2002 г. от Бурак Найър в резултат на осемнадесетгодишен опит в тази сфера. За много кратко време фирмата се наложи на текстилния пазар и днес е водеща в своя бранш. 
     
    Благодарение на дългогодишния ни опит и екип от специалисти ние осигуряваме на нашите клиенти бързина, ефективност и атрактивни цени, без това да оказва влияние вър БОРКРО – ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ ху перфектното ни качество. За нас на първо място е доверието на нашите клиенти. 
     
    От 2007 г. Боркро – текстилно пране продължава своята дейност в новопостроената си фабрика. Тази сграда е проектирана по европейските стандарти: отделен химичен склад, специализирано работно облекло, пречиствателна станция, така че не само да осигури безпрепятствен производствен процес, но и до подс БОРКРО – ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ игури безопасността и здравето на своя персонал и околната среда. 
     
    През 2010 година фирмата открива и нов модернизиран шивашки цех разположен в град Пловдив. Цехът е оборудван с високотехнологични шевни машини с голям капацитет на работа и с отлично качество на крайният продукт. Тук можете да получите обслужване от професионалисти, които ще отговорят и най-високите Ви изисквания.

    Оставете коментар и рейтинг за фирма БОРКРО ТЕКСТИЛНО ПРАНЕ ООД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми