ЕВРОПЪТ 2000 АД 0 5 0 0 0

ЕВРОПЪТ 2000 АД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 12343 прегледа
0
    ЕВРОПЪТ 2000 АД
    “Европът-2000” АД е законно регистриран оператор на неуниверсални пощенски услуги.
    Ние сме една от водещите компании за куриерски услуги в България. Разполагаме с отлично изградена мрежа от офиси, като приемаме и доставяме пратки на нашите клиенти от/до всяка точка на страната. Извършваме и международни куриерски услуги за цял свят. От средата на февруари 2011 година предлагаме обслужване на пратки до/от Румъния на най-добри цени.
     
    Специализирани сме в доставката на документални и малки колетни пратки, като дейността ни е организирана по схема, благодарение на която пратките на територията на страната се доставят в деня, следващ деня на изпращането. За надеждното им транспортиране разчитаме на собствен автопарк.
     
    Търсим непрестанно нови възможности за развитие, за да отговорим на високите изисквания на клиентите ни. Днес можем да предложим набор от допълнителни услуги: Хибридна поща, Наложен платеж, Приоритетна доставка, Обявена стойност, Обратна разписка, Връщане на придружаващи документи, Супер Експрес в рамките на деня, Доставка на пратка извън графика на обслужване и Доставка на пратка извън тарифата.
    Сред нашите многобройни настоящи клиенти са държавни учреждения, банки, застрахователни дружества, медии, представители на бизнеса от всички сфери на производството и търговията. Популярността ни расте сред частните потребители в България.
     
    Развитието на интернет-търговията ни даде още една възможност да бъдем полезни на нашите клиенти – ние сме коректен доставчик на стоки, поръчани в електронните магазини на глобалната мрежа.
    Изключително в интерес на нашите клиенти разработихме и успешно наложихме модула „Европът Онлайн“ на сайта ни www.evropat.com

    Оставете коментар и рейтинг за фирма ЕВРОПЪТ 2000 АД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми