Делтасток АД 0 5 0 0 0

Делтасток АД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 2763 прегледа
0

     За нас

    Кои сме ние

    Лидер в онлайн търговията с финансови инструменти

    Основан през 1998 г., "Делтасток" АД е водещ инвестиционен посредник, предлагащ онлайн търговия на регионалните и международните финансови пазари. Предметът на дейност на компанията обхваща също брокерски услуги в страната и чужбина, както и търговия за собствена сметка. Делтасток развива успешно дейност и зад граница, предлагайки своите услуги чрез офиса си в Букурещ.

    Стремежът на компанията е да осигури най-добрите условия, технологии и качество на обслужване както за институционални, така и за индивидуални инвеститори.

    Делтасток е утвърдено име сред финансовите институции в страната, с непрекъснато нарастващо присъствие в сферата на предлагането на инвестиционни услуги в световен мащаб. Като инвестиционен посредник услугите на компанията покриват целия спектър от предмета на дейност, като основно са съсредоточени в предоставяне на услуги чрез платформи за търговия с валута, благородни метали и ДЗР.

    Собствени платформи за търговия

    Още през 2000 г. Делтасток беше първата българска компания, която предложи онлайн форекс търговия на индивидуалния инвеститор в България. Отново първа разработи и собствени платформи за търговия на международните и вътрешните финансови пазари, които и днес продължава да усъвършенства и развива:

    • Платформата Delta Trading™ (Desktop, Web, Mobile, WAP) позволява търговия с валута, злато и сребро, ДЗР върху акции, индекси, фючърси на суровини и суров петрол, финансови фючърси, както и Борсово търгувани фондове (ETFs). Обединявайки фиксирани и промненливи спредове в една платформа, Делтасток успешно конкурира световните лидери в сектора. Модулът Level 2 на платформата предоставя възможност за търговия в реална ECN/STP среда, при изключително ниски спредове, с дълбока ликвидност, осигурявана от различни доставчици – партньори на Делтасток.
    • Delta Broker е платформа за търговия с ценни книжа, котирани на БФБ-София предлагаща безплатен достъп до второ ниво на информация и всички видове поръчки, поддържани от системата за търговия на БФБ – Xetra.

    Платформа за търговия Deltastock MetaTrader 4

    Делтасток предлага също търговия през популярната платформа MetaTrader 4 (Desktop, Mobile) – валута, спот злато и сребро.

    24-часово обслужване

    Делтасток поддържа най-високи стандарти в своята бизнес дейност и се ангажира да отговори на високите изисквания на своите клиенти, предлагайки професионално и навременно обслужване – 24 часа чрез телефон, чат и e-mail.

    Регулация

    • Делтасток притежава лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) за извършване на дейност като инвестиционен посредник на територията на Република България и в чужбина.
    • Делтасток е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ) за търгуване с инструменти на паричния пазар – чуждестранна валута, благородни метали и срочни сделки.
    • Делтасток е член на Българската фондова борса (БФБ) – София, и Централен депозитар от учредяването си през 1998 г.
    • Делтасток има право на дейност в Европейското икономическо пространство (ЕИП) по MiFID. Компанията има клон в Букурещ, Румъния – поднадзорен на Румънската комисия за ценни книжа (National Securities Commission – CNVM).
    • Защитата на клиентските средства е гарантирана от Фонда за компенсиране на инвеститорите (ФКИ), създаден съгласно Директива 97/9/ЕС на Европейския парламент и Съвета, приета на 3 март 1997 г. 

    Оставете коментар и рейтинг за фирма Делтасток АД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми