Сержани ООД 0 5 0 0 0

Сержани ООД

    • Рейтинг
    • - Няма рейтинг
  • 2217 прегледа
0
    Сержани ООД
    Сержани ООД е утвърден лидер на българския пазар в областта на производството на мебелен обков – закачалки, дръжки, крака и декорации.
     
    При нас ще намерите голямо разнообразие от обков за мебели и дома, обков за камини и печки, реклами и сувенири.
     
    Вискокото качество на изделията ни идва и от факта, че фокусираме вниманието си дори и върху най-малкия детайл.
     
    Фирма Сержани ООД е с основна дейност производство на мебелен обков. Производството започва през 1991г., първоначално като Едноличен търговец, а по късно собствениците Жанета Сайтова и Сергей Сайтов създават дружеството Сержани. Фирмата е специализирана в изработката на малки изделия в малки серии. Мебелният обков включва производството на закачалки, дръжки, крака и декорации. Също така се предллагат различни букви, цифри, сувенири и плакети.
     
    Всички изделия са произведени от масивен месинг – материал даващ гаранция за здравина и качество. Обработен добре месингът придава на изделията несравним блясък, изящество и топлина. Голяма част от производството заема изработката на изделия по индивидуални проекти. Това е благодарение на технологията, много гъвкава, даваща бързи и добри резултати за малки серии. В зависимост от тенденциите на пазара и желанието на клиентите, произведените детайли се предлагат с различни декоративни покрития – стар месинг, никел, сатен и т.н.
     
    През 2006г. фирма Сержани ООД изгради нова производствена база. Това даде възможност за по – добро технологично оборудване, за подобряване качеството и организацията на производството и най – важно затваряне на цикъла – от материал до готово изделие. Фирмата има капацитет за извършване на услуги като :
     
    готови изделия по поръчка;
    изработване на отливки и заготовки от месинг и алуминий;
    шлайфане и полиране на детайли;
    нанасяне на повръхностни покрития – никел и сатен;
    Благодарение на натрупаният опит – повече от 18 години, и желанието за подобряване на технологията, Сержани ООД се стреми да предлага на своите клиенти все по – добри и качествени продукти, все по – коректно и надеждно партньорство.
     
     
     

    Оставете коментар и рейтинг за фирма Сержани ООД

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Спонсорирани фирми